Beste Wensen voor een succesvol 2016

Na jaren van economische tegenwind starten we dit jaar met een officiële groeiverwachting. We kunnen dus met recht stellen dat we het succes alleen nog maar hoeven waar te maken.

2 jaar succesvolle ervaringen

Net zoals wij er twee jaar over hebben gedaan om onze nieuwe oplossingen te ontwikkelen, testen en succesvol in te zetten bij meerdere mooie organisaties, zal de groei ook dit jaar niet vanzelf gaan.

Voor vele is januari een maand van bijkomen van de eindejaar rally en van rustig opstarten. In plaats van indutten na een maand van feesten, gaan wij direct aan de slag. Het succes begint met iedere kans benutten. Wij dagen u graag uit om uw ambities direct in concrete acties voor groei om te zetten.

Iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van leiderschap, die nodig ik uit om onze blog, website en oplossingen te gaan volgen.

2016 is het jaar van het antwoord

We gaan actief aan de slag met antwoorden: hoe implementeer je slim leiderschap!

Doe mee!

• Leer zelf in je eigen tempo,
• Ga direct met onze oplossingen aan de slag,
• Leer samen, door met ons, maar ook met peers in gesprek te gaan,
• Deelnemen aan leuke bijeenkomsten, deel online en offline jouw ervaringen,
• Betrek de expert, maatwerk blijft soms noodzakelijk.

Blijf niet hangen in de dagelijkse dingen, maar ga jezelf ontwikkelen. Alleen dan ben je in staat om anderen te ontwikkelen, dat is SLIM leiderschap

De kans om mee te bouwen aan iets unieks

We zoeken 10 talentvolle leidinggevenden die de mogelijkheid hebben om boven zichzelf uit te stijgen. Ben jij naast leidinggevende, ook ondernemer genoeg om succesvol mee te bouwen, dan is dit iets voor jou!

Daarnaast gaan we 90 experts rondom leiderschap thema’s uitnodigen om hun kennis en expertise te tonen.

Direct aan de slag

Waar jullie kansen voor groei liggen? Ook dit jaar kunt u direct aan de slag om uw eigen team beter te leren kennen: ga direct naar human Navigator , of ga naar de flow navigator tour en ontdek uw eigen mogelijkheden

Bart Bastianen & Fem van Zuylen