Contact

Binnen B-leef houden we wel van een uitdaging. Complexiteit terug brengen, het voor de klant makkelijk maken is ons doel.
“Alles moet zo simpel mogelijk gehouden worden, maar ook niet simpeler” (Einstein)

Vaak is de afstand tot het probleem, een deel van de oplossing. Door onze ervaring bij verschillende bedrijven, gecombineerd met unieke kennis en methoden om problemen te verkennen, kunnen wij u helpen richting het gewenste resultaat.
Door sociaal psychologische inzichten te verbinden aan leiderschap en ondernemerschap zien wij kansen die anderen over het hoofd zien. We werken altijd via het principe think-try-learn-deliver.

Dit principe is afgeleid van de succesvolle Dutch Design Strategie, waarbij niet alleen het resultaat maar het hele proces in het ontwerp wordt meegenomen. Onze oplossing is daardoor niet beperkt tot de uitkomst, maar biedt een leerproces voor alle partijen. Dit werkt alleen als er sprake is van integraal vertrouwen en we een open relatie met onze klanten aangaan. Geen geheimen, geen dubbele agenda of dubbele cijfers.

Wilt u ervaren wat het betekent om een adviseur van B-leef over de vloer te krijgen?
Succes is zoeken naar concrete en toepasbare oplossingen voor in de praktijk!
Samen ontdekken van kansen en mogelijkheden die in uw organisatie leiden tot succes. Pas als u en uw mensen ervaren wat en hoe het kan worden, zal de verandering leiden tot resultaat. Succesvol ben je in de dagelijkse praktijk, oog-in-oog met je klant. Daar draait het bij ons om: Beleven wat kan! Spreekt het u aan, dan hoop ik u snel te mogen ontmoeten,

Bart Bastianen | oprichter van B-leef
Koningshoeven 72
5018 AB TILBURG
Telefoon: 06-23881672
E-mail: bastianen@b-leef.nl

Heeft u een uitdaging? Laat het ons weten!

[contact-form-7 id=”284″ title=”Contactformulier 1″]