Kennis in beeld

Nieuwe denkers en verhalen van nieuwe denkers over hoe de wereld en hoe onze organisaties er ook uit kunnen zien.

Als je het begrijpt, zie je het overal om je heen!

 

Het einde van de manager, Tegenlicht

Interessante discussie over de rol van de manager. Mogelijk een goede start voor de discussie over de rol van aansturing in uw organisatie. Het gaat in de toekomst niet meer over de functie die iemand bekleed, maar om de bijdrage die wordt geleverd aan het resultaat voor de klant en daarmee de organisatie.

Instructievideo HR Vlootschouw

In 15 minuten laten we zien hoe je als gebruiker eenvoudig gebruik maakt van de online omgeving, van de HR-vlootschouw.nl
We laten zien hoe makkelijk je een account aanmaakt, en hoe je leidinggevenden uitnodigt om hun team te beoordelen.

Nederland kantelt, Tegenlicht

Er staat ons een verandering te wachten die verder gaat dan een simpele trend. De toekomst begint vandaag, misschien nog nauwelijks zichtbaar, maar onmiskenbaar zijn de signalen zichtbaar. Ik heb eerder in een blog gerefereerd aan prof. Jan Rotmans en het werk dat hij rondom de kanteling bijdraagt. We kunnen ons hoofd in het zand steken, maar op enig moment is de storm zo hevig dat je geheel begraven bent. Dus tijd voor actie!
Ik kan iedereen deze uitzending van tegenlicht aanraden.

Klantbeleving verbeteren

Een presentatie gegeven aan een groep geinteresseerde leidinggevenden over hoe zij klantbeleving kunnen verbeteren. Interessant om zelf over na te denken. Hoe pakt u het verbeteren van klantbeleving nu gestructureerd op? Simpel, laagdrempelig en doeltreffend. Binnen enkele organisaties meteen mee gestart.