Wie zijn wij?

De kern van B-leef is in een zin te vangen: Wij zijn net even anders! Flexibel de weg omhoog

Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Gewoon is goed, maar niet genoeg.  Wij denken dat meer mogelijk is. We werken graag voor bedrijven en ondernemingen die zichzelf en ons willen uitdagen om het maximale eruit te halen. Het vraagt wel lef om het anders te durven doen, maar als je bestaande overtuigingen durft los  te laten , dan ontstaan er dingen die niet meer te voorspellen zijn.

Beleving = de verwachting – de ervaring

Het leven van mensen draait om wat wil ik, kan ik en doe ik, ten opzichte van mijn omgeving. Heeft u vragen over hoe u mensen mee kunt nemen in uw ideeen, dan helpen wij graag met creatieve concepten en innovatieve oplossingen die u helpen begrijpen.

 


De input die wij hierbij leveren

Kansen creëren

Vanuit ondernemerschap uw organisatie helpen groeien

Vanuit een heldere focus op uw doelen, stellen we een leer en ontwikkelstrategie op voor uw teams en leidinggevende waardoor we de klant een hogere toegevoegde waarde kunnen bieden. Laat u net als andere organisaties begeleiden in een verbeterproces dat voor u werkt.

Actief leren

Vanuit nieuwsgierigheid en experimenten durven starten

Leren is iets anders dan vertellen. Leren is ontwikkelen van praktische kennis die leidt tot toegevoegde waarde voor de organisatie. Dit is geen trucje waarmee je even snel scoort, maar een eigenschap die je met elkaar kunt ontwikkelen. We leren u de complexiteit van het systeem te reduceren, waardoor we met elkaar tijd overhouden om te doen waar het echt op gaat: “Het blij maken van de klant”.

Anders kijken

Focus op waarde voor klanten en medewerker

Uw organisatie maakt het verschil door het samenspel tussen uw medewerkers en klanten. De systemen, machines, programma’s en zelfs producten zijn te kopiëren. Ideeën en besluiten kunnen nemen niet! Samen ontwikkelen we sneller en waardevollere ideeën. Door focus op de beleving van mensen, leren we sneller en effectiever dan uw con-collega’s in de markt. Door de ogen van uw klant, bekijken we hoe we de waarde van uw oplossingen structureel vergroten.

Vertrouwen in elkaar

Ieder vanuit zijn rol en talenten

Met ons kleine team hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in het ontdekken en ontwikkelen van talent. Niet de inhoud blijkt bij ontwikkelen centraal te staan, maar de instelling van mensen. Het vertrouwen in elkaar om transparant en open het succes en onze fouten te durven delen helpt het leerproces om het de volgende keer beter te doen. Helaas hebben ook wij geen glazen bol met alle antwoorden, maar we hebben wel de technieken, creativiteit en kennis om het samen met u steeds iets beter te kunnen doen.

Samenwerken

Leren doe je samen als team

Het ontwikkelen van de capaciteiten die uw organisatie bijzonder maken kunnen we niet alleen. Het vraagt om een relatie waarin we met elkaar op eigenwijze zoeken naar de kennis en vaardigheden die ons helpen richting het succes. Dit is niet altijd leuk of makkelijk, zonder wrijving geen glans. We geloven in het werken met kleine flexibele stappen, met een duidelijk einddoel voor ogen. Wij zijn succesvol als u dit bent.